Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
4 grunde til at investere i Lüdenscheid

4 grunde til at investere i Lüdenscheid

1. Nødplan med mulighed for afkast forbedring

Såfremt lejer af den ene eller den anden grund ikke betaler lejen, har Herkules udarbejdet en nødplan med to mulige scenarier.

a. Sælger ejendommen med den funktion, som den har i dag til konkurrence klinikker eller hospitaler.

b. Omdanner ejendommene til ældreboliger og plejehjem. Hospitalets indretning er særdeles velegnet til dette formål, derfor vil hospitalet kunne blive omdannet til dette formål uden de helt store ombygningsudgifter. Endvidere er der et stort og stigende behov for plejehjem og ældreboliger i Tyskland. Hertil vil selskabet kunne drage fordel af en lejestigning, da plejehjem og ældreboliger i dagens priser vil kunne genere en lejeindtægt å ca. EUR/m2/måned 10,50.

2. 20 års lejekontrakt med Sporthilfe NRW e.V.

Lejekontaktens løbetid er 20 år – uopsigelig fra begge sider indtil 2040, hvorefter kontrakten kan vælges at forlænges. Ifølge exitstrategien skal ejendommen sælges i år 11, hvorved man vil gå på marked med en lejekontrakt, som er uopsigelig i endnu 9 år, hvilket er fordelagtigt på det nuværende ejendomsmarkedet.

3. Ingen resthæftelse og ingen personlig hæftelse overfor bankerne

Investorer i K/S Herkules Lüdenscheid hæfter ikke for yderligere end deres indskud.

4. Rådgivning

Ved investering i K/S Herkules Lüdenscheid modtager du rådgivning vedr. relevante aspekter fra Herkules Group og eksterne rådgivere. Herkules’ erfaringsgrundlag går tilbage til 1987 og medarbejderne er højt kvalificeret inden for deres arbejdsområde. Vi tilbyder ejere og investorer en altomfattende pakke, hvor hele ejendommens livscyklus dækkes af kompetent rådgivning og relevante ydelser.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram

+
Bestil Lüdenscheid Prospekt nu!
Ved udfyldelse af nedenstående felter, vil du blive skrevet op til at modtage et Lüdenscheid prospekt.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Bestil prospekt