Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Er der tænkt på evt. alternativ anvendelse af ejendommen erhvervet af K/S Herkules Lüdenscheid?

Er der tænkt på evt. alternativ anvendelse af ejendommen erhvervet af K/S Herkules Lüdenscheid?

Alternativ amvendelse

I tilfælde af at ejendommens lejer af den ene eller anden grund ikke betaler lejen, skal selskabet finde en ny lejer eller en alternativ anvendelse af ejendommen.

 

Alternativ 1

Denne ejendom vil naturligvis kunne anvendes til andre former for sygehus eller lægelignende praksis. Flere af naboejendommene driver lignende klinikkker eller hospitaler i dag, og med stor sandsynlighed, vil de være interesserede i denne ejendom. Den vil relativt enkelt kunne inddrages i deres nuværende aktiviteter. Hvis ikke dette vil lykkes vil en evt. alternativ anvendelse skulle overvejes.

Alternativ 2

En anden alternativ anvendelse vil være at bruge bygningerne til plejekrævende beboere fx. plejehjem. Dette vil kunne gøres uden strukturen ændres væsentligt i ejendommen. I Tyskland er der et stort og stigende behov for ældreboliger og plejehjem. Selve indretningen af ejendommen vil egne sig særdeles godt til begge formål.
Baggrunden er, at ejendommen med 7 etager er indrettet som værelser på ca. 16 kvadratmeter. Dertil kommer de servicerende områder såsom opholdsområder, kantine, plads for aktiviteter, læger etc. I alt er der tale om ca. 8.670 kvadratmeter.

Lejeindtægt

Vi mener at der i dagens priser, vil kunne genereres en lejeindtægt på ca. 945 DKK/m²/år (det nuværende ligger på 484 DKK/m²/år. Dertil kommer den del, som i dag indeholder boliger til læger, sygeplejersker og lidt kontor, som i alt er ca. 2.102 kvadratmeter. Denne del, mener vi, i dagens priser vil kunne indbringe ca. 630 DKK/m²/år. Dette giver en samlet årlig leje på ca. DKK 9,3 mio. Kapitaliseret vil det give en ejendomsværdi på ca. DKK 150 mio. (den nuværende ejendomsværdi er DKK 75 mio.) Derfra fratrækkes de ombygningsudgifter, der skal anvendes for at kunne bringe ejendommen til et aktuelt niveau for funktionaliteten for et plejehjem og/eller en ældrebolig. Som det ses på tallene, er der et endog meget stort potentiale i fald at lejer af den ene eller anden grund ikke betaler lejen.

Alternativ 3

Tredje mulighed for alternativ anvendelse kunne være kontorfaciliteter. Ejendommen kunne udlejes til selskaber, der har en interesse i levering/samarbejde med sygehussektoren.

 

Vil du se mere information om vores projekt K/S Herkules Lüdenscheid, så klik her.

 

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram