Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Asset Management

Vil du værdioptimere din ejendom?

 

I Asset Management udfører vi alle værdioptimerende opgaver f.eks. udlejning af din erhvervsejendom, søgning efter nye erhvervslokaler og forlængelse af lejekontrakter.

Skal du have finansieret eller solgt din erhvervsejendom med f.eks. 10 lejemål og den vægtede gennemsnitlige restløbetid på lejekontrakterne (WAULT) er 2 år, så kan vi sammen lave en strategi for, hvordan du får den forlænget til f.eks. 8 år. Det vil for dig betyde, at likviditeten er meget bedre sikret, og ejendomsværdien stiger med det samme. Dette danner et solidt grundlag for et salg eller en refinansiering.

Vi udarbejder gerne en strategi/businessplan for din ejendom eller ejendomsportfolie. Hermed får du et værktøj, som du og dine rådgivere kan benytte fremadrettet.

Kompetencer

Investment

Hos os er det “one-stop-shop” – Vi udarbejder en strategi sammen med dig. Vi står til rådighed under hele investeringscyklussen for at realisere de bedste mulige resultater for din ejendomsinvestering

Læs mere

Transaktion

Professionel salg af din ejendom til en passende køber. Til forbedring laver vi gerne en Pre-sale analyse; gennemgang af ejendommens optimeringsmuligheder, gennemgang af dokumentation og den passende salgspris

Læs mere

Property management

Vi administrerer din ejendom pålideligt og ved optimale processer, sikrer vi ikke kun bevarelsen af værdien, men bidrager også til en værdioptimering af din ejendom.

Læs mere

Vurdering

Med mere end 30 års erfaring på ejendomsmarkedet er vi din pålidelige og kompetente partner, når det kommer til en velbegrundet, optimal, men også realistisk markedsværdi af din ejendom.

Læs mere

Asset Management

Vi analyserer din ejendoms potentiale for at identificere merværdi og forbedre svage punkter. Vores mål er at skabe merværdi og realisere det bedst mulige resultat for dig.

Læs mere

Ejendomsfinansiering

Vi kender bankernes krav! Uanset om det omhandler et nyt køb eller refinansiering af en eksisterende ejendom, så hjælper vi dig med at opnå en optimal finansiering.

Læs mere