Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Investorerne går i øjeblikket væk fra “core” ejendomme og der er stigende interesse for ejendomsinvestering på B- og C-beliggenheder

Investorerne går i øjeblikket væk fra “core” ejendomme og der er stigende interesse for ejendomsinvestering på B- og C-beliggenheder

Ejendomsinvestering flytter sig til andre placeringer

Ejendomsinvestorer, ejendomsfonde, banker, kreditinstitutter og udbydere af finansielle tjenester flytter i stigende grad deres ejendomsinvestering til B-placeringer i A-byer og A-placeringer i B-byer. Dette sker på grund af den voksende konkurrence og faldende finansieringspotentiale i de såkaldte A-byer inden for finansiel ejendomsfinansiering. Selv accept af sekundære placeringer i B-byer og flytninger til C-byer og C-placeringer er steget markant. Dette giver med den rette indsigt gode muligheder for at finde ejendomme der kan tilbyde værdi og gode afkast.

Kerneelementer på ejendomsmarkedet er dyre:

Efter udbruddet af den sidste finansielle og ejendoms-krise i 2008/2009 havde institutionelle investorer som pensionsfonde, lukkede og åbne fonde og forsikringsselskaber ét fokus især. De ønskede at eje og udleje kontortårne ​​og indkøbscentre i de bedste placeringer af de store tyske metropoler. Grunden til dette var at der her er langsigtede brugere med den bedste kreditvurdering. “Core” (engelsk for kerne) – er sådanne objekter i branche-jargon. Det antages, at disse “kerneelementer på ejendomsmarkedet” stadig vil skabe sikre lejeindtægter, selv i tilfælde af en økonomisk nedgang. Lejerne er økonomisk stærke nok til at kunne overleve større faser af krisen uden problemer og vil derfor kunne betale lejen. De urolige ejendomsinvestorer ville alle have “core” og den tilhørende – formodede – økonomiske sikkerhed.

Tendensen på ejendomsmarkedet:

Men der er ikke så mange “core” ejendomme som efterspurgt. Men hvad skal man gøre med masserne af egenkapital og gældskapital, der oversvømmer ejendoms- og investeringsmarkedet i tider med historisk lave renter? Institutionelle og private ejendomsinvestorer stiller sig selv dette spørgsmål. Løsningen: investorer skifter til ejendomme uden for kernemarkedet. B- og C-objekter og placeringer bliver mere og mere interessante. Tendensen mod B- og C-fast ejendom har på ingen måde nået det samlede marked, og det er derfor, at der stadig kan findes overordentlig gode tilbud samt afkast på markedet.

 

Se vores seneste projekt her, hvor du får 9 % i afkast om året inkl. en årlig udlodning på 4,5 %.

 

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram