Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Hvem er lejeren egentlig i ejendommen, der erhverves af K/S Herkules Lüdenscheid?

Hvem er lejeren egentlig i ejendommen, der erhverves af K/S Herkules Lüdenscheid?

Lejer

Selskabet er stiftet i november 1947 som et lægecenter for alle aktive idrætsudøvere i delstaten Nordrhein Westfalen (NRW). Sporthilfe er oprindeligt oprettet som en sygekasse for sportsudøvere i Nordrhein Westfalden (NRW).

Økonomisk har Sporthilfe NRW e.W. i henhold til den tyske Creditform en kreditvurdering i den bedste kreditklasse hos Creditform. Alle organiserede idrætsudøvere i NRW betaler over deres kontingent en forsikringspræmie til den almindelige sygesikring og en mindre del heraf går til Sporthilfe NRW e.W.

Lejers væsentligste arbejdsområder er ortopædisk kirurgi inden for sportsskader og smertebehandling af samme. Lejer behandler ligeledes flere af sportsudøverne fra Tysklands bedste sportsforbund bl.a. deltagerne til OL, VM, EM såvel som alle fodbolddommerne fra Bundesligaen samt deltagerne fra forbundene med bl.a. sportsskytter, atletikudøvere og skihopsudøvere. Medarbejderstaben er senest blevet udvidet med et nyt team på 25 mand.

 

Hvad sker der, hvis lejer får økonomiske problemer?

Såfremt lejer får økonomiske problemer og ikke betaler rettidigt, har Herkules udarbejdet en nødplan, hvor hospitalet kan omdannes til et plejehjem.

 

Hvad er nødplanen?

Sælge hospitalet

  • Højhuset, kan sælges
  • De 42 lejligheder, kan enten sælges enkeltvis eller samlet
  • Kontorbygning og lejepraksis kan sælges eller beholdes og forsat udlejes

Omdannelse til plejehjem

  • Alle bygningerne indgår i denne plan
  • Det nuværende niveau for plehjem er 10,5 EUR pr. kvm pr. md. Hvorimod den nuværende leje, der betales i dag, er på 5,5 EUR.
  • Lejeforhøjelsen kan give en årlig ekstra lejeindtægt på ca. EUR 500.000, og omsat til salgspris betyder den samlede leje en salgspris på ca. 20 mio. EUR i dagens marked

 

Hvad sker der, hvis lejer går konkurs?

Nødplanen træder i kraft, eller der etableres en ny lejekontrakt.

 

Vil du se mere information om K/S Herkules Lüdenscheid, så klik her.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram