Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Ejendomsfinansering

Ejendomsfinansering

I Tyskland bliver ejendomme normalt finansieret af banker, sparekasser og kreditforeninger (Hypotekbanker). En erhvervsejendom kan normalt opnå en belåning mellem 50 – 70% af købsprisen. Udover ejendommens tilstand og beliggenhed, er det meget vigtigt, hvordan ejendommen er udlejet. Lange lejekontrakter sikrer likviditeten og giver et bedre belåningsgrundlag.

Vi har igennem de seneste 3 årtier opbygget et solidt netværk hos de tyske banker. Ved en finansiering gennem Herkules får du adgang til dette netværk. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde grundlaget for finansieringen og strukturere data/dokumenter. Såfremt at du ikke er i besiddelse af alle dokumenter, henter vi dem gerne hos de respektive parter (kommunen,  sælger, arkitekter, administrator etc.)

Kompetencer

Investment

Hos os er det “one-stop-shop” – Vi udarbejder en strategi sammen med dig. Vi står til rådighed under hele investeringscyklussen for at realisere de bedste mulige resultater for din ejendomsinvestering

Læs mere

Transaktion

Professionel salg af din ejendom til en passende køber. Til forbedring laver vi gerne en Pre-sale analyse; gennemgang af ejendommens optimeringsmuligheder, gennemgang af dokumentation og den passende salgspris

Læs mere

Property management

Vi administrerer din ejendom pålideligt og ved optimale processer, sikrer vi ikke kun bevarelsen af værdien, men bidrager også til en værdioptimering af din ejendom.

Læs mere

Vurdering

Med mere end 30 års erfaring på ejendomsmarkedet er vi din pålidelige og kompetente partner, når det kommer til en velbegrundet, optimal, men også realistisk markedsværdi af din ejendom.

Læs mere

Asset Management

Vi analyserer din ejendoms potentiale for at identificere merværdi og forbedre svage punkter. Vores mål er at skabe merværdi og realisere det bedst mulige resultat for dig.

Læs mere

Ejendomsfinansiering

Vi kender bankernes krav! Uanset om det omhandler et nyt køb eller refinansiering af en eksisterende ejendom, så hjælper vi dig med at opnå en optimal finansiering.

Læs mere