Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Ejendomsvurdering

Ejendomsvurdering

 

Erhvervsejendomme

Ofte har du brug for en ejendomsvurdering i forbindelse med; salg af din faste ejendom, årsregnskabet, formueopgørelse, refinansiering etc.

Vi udarbejder gerne en vurdering af din ejendoms markedsværdi – danske som tyske ejendomme. Vurderingen afspejler den værdi som en uafhængig køber inden for 6 måneder, vil betale for din ejendom.

Til dette formål har vi normalt brug for; lejeliste, tingbog, arealberegninger, samt ved erhvervsejendomme har vi yderligere brug for lejekontrakterne, lokalplan, byggetilladelse etc. Såfremt du ikke er besiddelse af disse dokumenter, kan vi også sørge for, at de bliver indhentet. Generelt gælder, at jo flere bilag vi har til rådighed, jo præciser vil vurderingen blive. Vi vil til enhver tid anbefale at at gøre et grundigt stykke arbejde i denne indledende fase, da det lægger grundstenen for dine forventninger til din ejendom. B

Kompetencer

Investment

Hos os er det “one-stop-shop” – Vi udarbejder en strategi sammen med dig. Vi står til rådighed under hele investeringscyklussen for at realisere de bedste mulige resultater for din ejendomsinvestering

Læs mere

Transaktion

Professionel salg af din ejendom til en passende køber. Til forbedring laver vi gerne en Pre-sale analyse; gennemgang af ejendommens optimeringsmuligheder, gennemgang af dokumentation og den passende salgspris

Læs mere

Property management

Vi administrerer din ejendom pålideligt og ved optimale processer, sikrer vi ikke kun bevarelsen af værdien, men bidrager til en værdioptimering af din ejendom.

Læs mere

Vurdering

Med mere end 30 års erfaring på ejendomsmarkedet er vi din pålidelige og kompetente partner, når det kommer til en velbegrundet, optimal, men også realistisk markedsværdi af din ejendom.

Læs mere

Asset Management

Vi analyserer din ejendoms potentiale for at identificere merværdi og forbedre svage punkter. Vores mål er at skabe merværdi og realisere det bedst mulige resultat for dig.

Læs mere

Ejendomsfinansiering

Vi kender bankernes krav! Uanset om det omhandler et nyt køb eller refinansiering af en eksisterende ejendom, så hjælper vi dig med at opnå en optimal finansiering.

Læs mere