Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Sommerhuse ved Tiefenau Slot

Har I en drøm om jeres eget sommerhus midt i Europa?

Kun 2,5 time syd for Berlin har du nu muligheden for at købe et sommerhus eller en ferielejlighed af god kvalitet med et garanteret årlig forpagtningsafgift (afkast) på 5,7% af ferieboligens købsprisen. Samtidig vil du være med til at opleve historien og slotsstemningen ved og i ”Premium Resort Schloss Tiefenau”.

Det er muligt at købe et eller flere af de 53 sommerhuse og 30 ferielejligheder i et nyudviklet område ved Tiefenau Slot, hvor slottet vil være kernepunktet i det luksuriøse resort, som bliver opbygget sideløbende med sommerhusene, over de næste år. Målet er at skabe et ferieparadis, hvor du kan tage på opdagelser i de smukke haver rundt om slottet, slappe af i wellness, nyde lækkert gastronomi og har rig mulighed for at nyde det naturskønne område. Slottet i Tiefenau har en lang historie, som daterer tilbage til det 17. århundrede. I dag er der dog ikke meget tilbage af selve slottet, da stedet blev hårdt beskadiget i slutningen af Anden Verdenskrig.

Planen for udviklingsprojektet ved Tiefenau Slot er lagt fast og de første spadestik er taget. Når målet med projektet er nået, vil Tiefenau Slot være bygget op med hotelværelser, wellnessområde, restaurant samt områder med mulighed for at fejre arrangementer og bryllupper. Udenfor slotshaven får du adgang til aktiviteter som f.eks. en stald med heste, lege- og aktivitetsområder til både børn og voksne samt en 18 hullers golfbane. Indenfor slotsmuren er det planlagt, at de 30 ferielejligheder bliver opført og kommer derfor til at ligge midt i slotshaven. Der vil blive opført ca. 33 sommerhuse nord for slotshaven og de resterende ca. 20 sommerhuse vil blive opført ved golfbanen og vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt. Vores salgsmateriale kan bestilles her.

Vi ser frem til at introducere de nye sommerhuse og ferielejligheder ved Tiefenau Slot for jer!

 

Få tilsendt vores brochure her!
Se et af de unikke sommerhuse nord for slottet i Tiefenau
Få tilsendt vores brochure her!

Oplev de mange kommende aktiviteter ved Tiefenau slot

Nyd naturen lige for døren

Hvis du vil gøre noget godt for krop og sjæl, er Tiefenau Slot det rette sted!  Et sted hvor man kan glemme tiden, stresse af og nyde den uberørte natur med store grønne skove og frodige enge. Udforsk det smukke landskab til fods eller på cykel!
Et sommerhus i naturen – en drøm for alle, der længes efter fred og ro!  I nærheden finder man adskillige udflugtsmål samt sports- og fritidsaktiviteter.

Ren nydelse og afslapning som en konge!

Start dagen aktivt med vandreture eller cykling, og afslut den derefter med afslapning i topklasse i enten saunaen, i wellnessområdet eller i restauranten. Ferieboligejerne og deres gæster har adgang til alle aktiviteterne på og rundt om slottet (wellness, sport, restauranter, bryggeri osv.). Ferie i Tiefenau betyder: afslapning, hvile og en pause fra den hektiske hverdag for dig og dine kære!

Fejr de største øjeblikke med din familie og venner…

Drømmer du om at din næste begivenhed fejres i unikke omgivelser, så er Tiefenau Slot det perfekte sted! Placeringen er velegnet til familiefester, selskabsfester, seminarer, workshops og selvfølgelig til eventyrlige bryllupper. Den maleriske slotspark tilbyder den perfekte kulisse til smukke bryllupsbilleder. Hotellets aktiviteter og sommerhusene, der kan lejes, er perfekte til at imødekomme de tilrejsende deltagere.

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Tag på shoppingtur til Berlin, Dresden eller måske Prag.

Sachsen er beriget med slotte og fæstninger, som skaber en fantastisk middelalderlig atmosfære.

Nyd en guidet bådtur langs Elben gennem de saksiske Elbe-vinlandsbyer.

Vigtig Information: Alle oplysninger er samlet med omhu og kontrolleret for nøjagtighed på det tidspunkt hvor siden blev offentliggjort. Der gives ingen garanti for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige. Det visuelle materiale, især de arkitektoniske repræsentationer og indretningen af ferieboligerne, er en foreløbig illustration af projektet. Der tages forbehold for afvigelser på et senere planlægningsstadium. Billeder af indvendigt udstyr og eventuelle ekstraudstyr, der måtte være opført, er ikke inkluderet i leveringen. Kun de godkendte byggeplaner og byggebeskrivelser der er dokumenteret ved indgåelse af købsaftalen, er bindende for udførslen. Der tages forbehold for fejl og vi udelukker udtrykkeligt ethvert ansvar.

Hvad siger kunderne om Herkules Group?
Direktør i dansk Aktieselskab

Som nu tidligere ejer af en investeringsejendom gennem mange år … Se mere

Formand for et dansk ejendomsselskab

Vores ejendom er blevet administreret af Herkules i 25 år … Se mere