Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Dolce Vita – Enestående sommerhus til 10 personer

Få tilsendt vores brochure her!

Dolce Vita er et sommerhus til den store familie eller vennepar der ønsker rigeligt med plads. Sommerhusene er i 3 etager og er i alt 179,24 kvm. De rummelige huse er tegnet af arkitekten Michael Pawlik. Sommerhusene er indrettet med lyse materialer og har en hyggelig udestue som skaber et fantastisk lysindfald. Stueetagen består af et køkken/alrum med direkte udgang til terrassen samt et soveværelse og separat bad og toilet. På 1. og 2. salen er der henholdsvis tre og to lyse værelser samt 2 badeværelser.

 

*Terrassens størrelse er ikke den reelle størrelse, kun de m², der er inkluderet i beboelses arealet. Terrassens udvendige areal udgør 18,04 m².

Der tages forbehold for mindre ændringer i Plantegningerne.

Vigtig Information: Alle oplysninger er samlet med omhu og kontrolleret for nøjagtighed på det tidspunkt hvor siden blev offentliggjort. Der gives ingen garanti for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige. Det visuelle materiale, især de arkitektoniske repræsentationer og indretningen af ferieboligerne, er en foreløbig illustration af projektet. Der tages forbehold for afvigelser på et senere planlægningsstadium. Billeder af indvendigt udstyr og eventuelle ekstraudstyr, der måtte være opført, er ikke inkluderet i leveringen. Kun de godkendte byggeplaner og byggebeskrivelser der er dokumenteret ved indgåelse af købsaftalen, er bindende for udførslen. Der tages forbehold for fejl og vi udelukker udtrykkeligt ethvert ansvar.