Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Sol Lucet – Unikt sommerhus til 6 personer

Få tilsendt vores brochure her!

Sol Lucet er et unikt sommerhus til 6 personer. Sommerhuset består af i alt 101,75 kvm + et opbevaringsrum/teknik rum på 4,26 kvmog er tegnet af arkitekten Heinrich Von Bünau. Sommerhusene bliver opført i to etager og indrettet med lyse materialer og store vinduer, som giver et lyst og positivt indtryk. Stueetagen består af et køkken/alrum med direkte udgang til to terrasser, så der er rig mulighed for at udnytte udendørsarealerne. I stueetagen er der separeret WC og bad samt et soveværelse med direkte udgang til sommerhusets tredje terrasse. På 1. salen er der to lyse soveværelser samt et ekstra badeværelse. Soverværelserne har udgang til hver sin altan hvor man kan nyde morgensolen.

+ Opbevaringsrum / Teknik rum 4,26 m²

*Terrassernes og altanernes størrelse er ikke den reelle størrelse, kun de m², der er inkluderet i beboelses arealet. Terrassernes udvendige areal udgør 12,61 m² fordelt på 3 terrasser. Altanerne udgør 14.15 m² fordelt på to altaner.

Der tages forbehold for mindre ændringer i Plantegningerne.

Vigtig Information: Alle oplysninger er samlet med omhu og kontrolleret for nøjagtighed på det tidspunkt hvor siden blev offentliggjort. Der gives ingen garanti for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige. Det visuelle materiale, især de arkitektoniske repræsentationer og indretningen af ferieboligerne, er en foreløbig illustration af projektet. Der tages forbehold for afvigelser på et senere planlægningsstadium. Billeder af indvendigt udstyr og eventuelle ekstraudstyr, der måtte være opført, er ikke inkluderet i leveringen. Kun de godkendte byggeplaner og byggebeskrivelser der er dokumenteret ved indgåelse af købsaftalen, er bindende for udførslen. Der tages forbehold for fejl og vi udelukker udtrykkeligt ethvert ansvar.