Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Amare – Charmerende sommerhus til 6 personer

Få tilsendt vores brochure her!

Sommerhustypen Amare, er et charmerende L-formet sommerhus på i alt 102,59 kvm. Sommerhusene er tegnet af arkitekten Michael Pawlik. De stilrene sommerhuse bliver opført i to etager og indrettet med lyse materialer. Stueetagen består af et køkken/alrum med direkte udgang til den 16 kvm store terrasse. I stueetagen befinder der sig et soveværelse samt separat badeværelse og WC. På 1. salen er der to lyse værelser samt et ekstra separeret WC og bad.

*Terrassens størrelse er ikke den reelle størrelse, kun de m², der er inkluderet i beboelses arealet. Terrassens udvendige areal udgør 16,00 m².

Der tages forbehold for mindre ændringer i Plantegningerne.

Få tilsendt vores brochure her!

Vigtig Information: Alle oplysninger er samlet med omhu og kontrolleret for nøjagtighed på det tidspunkt hvor siden blev offentliggjort. Der gives ingen garanti for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige. Det visuelle materiale, især de arkitektoniske repræsentationer og indretningen af ferieboligerne, er en foreløbig illustration af projektet. Der tages forbehold for afvigelser på et senere planlægningsstadium. Billeder af indvendigt udstyr og eventuelle ekstraudstyr, der måtte være opført, er ikke inkluderet i leveringen. Kun de godkendte byggeplaner og byggebeskrivelser der er dokumenteret ved indgåelse af købsaftalen, er bindende for udførslen. Der tages forbehold for fejl og vi udelukker udtrykkeligt ethvert ansvar.