Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Carpe Diem – Unikt sommerhus til 6 personer

Få tilsendt vores brochure her!

Carpe Diem er et sommerhus for sig. Det ottekantede sommerhus har i alt 105,61 kvm og er tegnet af arkitekten Michael Pawlik. De unikke sommerhuse bliver opført i to etager og indrettet med lyse materialer og store vinduer, som giver et lyst og positivt indtryk. Stueetagen består af et køkken/alrum med direkte udgang til terrassen samt et soveværelse og badeværelse. På 1. salen er der to lyse værelser samt et ekstra badeværelse.

*Terrassens størrelse er ikke den reelle størrelse, kun de m², der er inkluderet i beboelses arealet. Terrassens udvendige areal udgør 18,12 m².

Der tages forbehold for mindre ændringer i Plantegningerne.

Vigtig Information: Alle oplysninger er samlet med omhu og kontrolleret for nøjagtighed på det tidspunkt hvor siden blev offentliggjort. Der gives ingen garanti for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige. Det visuelle materiale, især de arkitektoniske repræsentationer og indretningen af ferieboligerne, er en foreløbig illustration af projektet. Der tages forbehold for afvigelser på et senere planlægningsstadium. Billeder af indvendigt udstyr og eventuelle ekstraudstyr, der måtte være opført, er ikke inkluderet i leveringen. Kun de godkendte byggeplaner og byggebeskrivelser der er dokumenteret ved indgåelse af købsaftalen, er bindende for udførslen. Der tages forbehold for fejl og vi udelukker udtrykkeligt ethvert ansvar.