Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Laetus – Et hyggeligt sommerhus til 4 personer

Få tilsendt vores brochure her!

Sommerhusene af typen Laetus på i alt 73,11 kvm er enkeltstående huse tegnet af arkitekten Heinrich Von Bünau. Laetus er en betegnelse for glæde og fornøjelse, som også viser sig i disse hyggelige sommerhuse. De stilrene sommerhuse, bliver opført i to etager og indrettet med lyse rammer. Stueetagen består af en stue med åben køkken og direkte udgang til de to terrasser samt et mindre badeværelse og et opbevaringsrum/teknik rum på 4,53 kvm, som ikke tæller med i beboelsesarealet. På 1. salen er der to lyse værelser samt et ekstra badeværelse. Huset er indrettet til 4 personer, der er dog mulighed for at have en extra opredning til gæster eller børn på det største af værelserne.

*Terrassens størrelse er ikke den reelle størrelse, kun de m², der er inkluderet i beboelses arealet. Terrassernes udvendige areal udgør 12,00 m² fordelt på 2 terrasser.

Der tages forbehold for mindre ændringer i Plantegningerne.

Få tilsendt vores brochure her!

Vigtig Information: Alle oplysninger er samlet med omhu og kontrolleret for nøjagtighed på det tidspunkt hvor siden blev offentliggjort. Der gives ingen garanti for, at alle oplysninger er korrekte og fuldstændige. Det visuelle materiale, især de arkitektoniske repræsentationer og indretningen af ferieboligerne, er en foreløbig illustration af projektet. Der tages forbehold for afvigelser på et senere planlægningsstadium. Billeder af indvendigt udstyr og eventuelle ekstraudstyr, der måtte være opført, er ikke inkluderet i leveringen. Kun de godkendte byggeplaner og byggebeskrivelser der er dokumenteret ved indgåelse af købsaftalen, er bindende for udførslen. Der tages forbehold for fejl og vi udelukker udtrykkeligt ethvert ansvar.