Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Bulls or Bears or Bricks.. Ejendomsinvestering gavner porteføljen

Bulls or Bears or Bricks.. Ejendomsinvestering gavner porteføljen

Investeringsteori

Der findes mange teorier for hvordan man bør investere. Én af grundtankerne når man investerer er at man skal sprede sin investering over forskellige aktiver, en anden er at man skal beslutte sig for sin risikoprofil og en tredje er at man skal sørge for at rebalancere sine investeringer med jævne mellemrum.

 

Spredning af ens investeringer

Når man spreder sine investeringer, får man et godt gennemsnitligt afkast som afhænger af de aktiver man investerer i. Det giver god mening og gør at ens risiko bliver lavere end hvis man f.eks. var blevet meget glad for nogle få aktier. Denne strategi er én af grundene til at ETF’ere der afspejler diverse aktie index er blevet så populære.

 

Valg af risikoprofil

En meget vigtig ting når man investerer er at vælge sin risikoprofil. Hvor meget ønsker man at sætte i spil. Hvis man er meget risikovillig sætter man alle sine penge i aktier hvilket ikke er anbefalelsesværdigt. Hvor længe har man til pensionsalderen og kan man undvære sine penge over en længere periode. Alle disse ting er overvejelser man skal gøre op med sig selv.

 

Rebalancering

I investeringsteori arbejder man med begrebet rebalancering hvilket i al sin enkelhed går ud på at hvis en investering er steget rigtig meget så har man fået en noget højere risiko i dette aktiv idet det fylder mere i porteføljen og derfor siger man at man bør rebalancere i sådanne tilfælde. Dvs. man sælger noget af det der er steget mest og køber måske noget af det der er faldet mest eller vælger at have kontanter eller andre aktiver såsom ejendomme, obligationer, valuta, m.v. På denne måde får man reguleret på balancen i ens portefølje så der ikke er noget der fylder for meget.

 

Ejendomsinvestering som element i ens portefølje

Med en ejendomsinvestering der giver en udlodning på mellem 4-6 % årligt og en høj sikkerhed er man godt stillet i både et bear og et bull marked. Man vil kunne glæde sig over sine udbytter fra sin investering i mange år frem og ikke have bekymringer om det går den ene eller anden vej på aktiemarkedet. Man vil kunne bruge sine udbytter til at rebalancere sin portefølje dvs. købe andre aktiver på tidspunkter hvor de er lavt vurderet. Med andre ord er en ejendomsinvestering et must for enhver seriøs investor.

 

Læs om vores seneste investeringsprojekt, hvor investorerne får 9 % i afkast om året inkl. en årlig udlodning på 4,5 % her.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram