Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Investment

 

Investment

 

Investeringer hos Herkules kan foregå på flere måder – som direkte eller indirekte. Begge veje nyder glæde af vores kompetencer, som er samlet igennem 3 årtier.

Ved de direkte investeringer søger vi i markedet og i vort netværk, den rette ejendom til dig og følger dig i hele processen, med køb af din ejendom. Vi koordinerer gerne processen med dine rådgivere indtil, at du har fået overdraget ejendommen.

Ved indirekte investeringer har vi nøje udvalgt en ejendom, hvor vi mener, at afkast og risiko er i god balance. Vi køber ejendommen ind i et selskab (K/S, A/S, GmbH etc.) afhængig af vores målgruppe. Vi sørger for, at udvælgelsen sker professionelt og når ejendommen er overtaget, sørger vi for alt det praktiske (lejerforhold, vedligeholdelse årsregnskaber, rapportering etc.).
Du skal blot vurdere, om denne investeringsbalance passer til din investeringsstrategi.

Kompetencer

Investment

Hos os er det “one-stop-shop” – Vi udarbejder en strategi sammen med dig. Vi står til rådighed under hele investeringscyklussen for at realisere de bedste mulige resultater for din ejendomsinvestering

Læs mere

Transaktion

Professionel salg af din ejendom til en passende køber. Til forbedring laver vi gerne en Pre-sale analyse; gennemgang af ejendommens optimeringsmuligheder, gennemgang af dokumentation og den passende salgspris

Læs mere

Property management

Vi administrerer din ejendom pålideligt og ved optimale processer, sikrer vi ikke kun bevarelsen af værdien, men bidrager også til en værdioptimering af din ejendom.

Læs mere

Vurdering

Med mere end 30 års erfaring på ejendomsmarkedet er vi din pålidelige og kompetente partner, når det kommer til en velbegrundet, optimal, men også realistisk markedsværdi af din ejendom.

Læs mere

Asset Management

Vi analyserer din ejendoms potentiale for at identificere merværdi og forbedre svage punkter. Vores mål er at skabe merværdi og realisere det bedst mulige resultat for dig.

Læs mere

Ejendomsfinansiering

Vi kender bankernes krav! Uanset om det omhandler et nyt køb eller refinansiering af en eksisterende ejendom, så hjælper vi dig med at opnå en optimal finansiering.

Læs mere