Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Hvordan foregår kommunikationen i K/S Herkules Lüdenscheid?

Hvordan foregår kommunikationen i K/S Herkules Lüdenscheid?

Kommunikation gennem Herkules Invest:

 

Hvem kommunikerer jeg med?

  • Hos Herkules er både tysk og dansk personale ansat. Danske investorer, evt. banker samt dansk revisor har minimum en dansk kontaktperson. For de tyske interessenter fx den tyske revisor, lejer, vicevært etc. Er der tysk personale ansat til at varetage kommunikationen.

Taler alle dansk?

  • Hos Herkules taler vi både engelsk, dansk og tysk. Ønsker man kun at tale dansk, kan det derfor sagtens lade sig gøre.

Jeg taler ikke tysk. Kan jeg få oversat til dansk?

  • I Herkules vil en kunde, der ikke taler tysk blive tilknyttet en medarbejder, der taler dansk.

Hvordan følger jeg min tyske ejendomsinvestering i det daglige?

  • Når du har en tysk ejendomsinvestering, der administreres gennem Herkules, vil du få adgang til et datarum, hvor der løbende lægges forskellige informationer op omkring ejendommen og lejer.

Foregår kommunikationen elektronisk?

  • Der kan anvendes elektronisk kommunikation, dvs. anvendelse af elektronisk dokumentudveksling og elektronisk post i kommunikationen mellem kapitalejerne og selskabet i stedet for fremsendelse eller fremlæggelse af papirbaserede dokumenter.
  • Indkaldelse af kapitalejere til ordinære og ekstraordinære generalforsamlinger, tegningslister, årsrapporter samt i øvrigt generelle oplysninger fra selskabet til kapitalejerne kan sendes per e-mail til kapitalejerne. Selskabet anmoder kapitalejerne om en e-mailadresse, hvortil dokumenter mv. kan sendes. Kapitalejerne er forpligtet til at sørge for, at selskabet til enhver tid har de korrekte e-mailadresser.

 

Vil du se mere information om K/S Herkules Lüdenscheid, hvor du kan få 9% i afkast om året med 4,5% i årligt udbytte, så klik her.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram