Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Hvor lang tid løber lejekontrakten over i K/S Herkules Lüdenscheid og hvad sker der ved udløb?

Hvor lang tid løber lejekontrakten over i K/S Herkules Lüdenscheid og hvad sker der ved udløb?

Løbetid

Som udgangspunkt løber lejekontrakten i 30 år. De første 20 år er den uopsigelig for lejer og udlejer, de næste 10 år kan lejer vælge at forlænge med 5 år ad gangen 2 år før udløb.

 

Hvad sker der, når lejekontrakten løber ud?

Efter 30 år udløber kontrakten og skal genforhandles i forbindelse med en ny løbetid. Såfremt lejer ikke udnytter sin option og forlænger lejekontrakten, forlænges lejekontrakten med 1 år ad gangen, såfremt en af parterne ikke opsiger kontrakten.

Allerede 2 år før udløb af lejekontrakten, dvs. i 2038, skal lejer tage stilling til og meddele, om de vil fortsætte lejemålet og udnytte en af de to optioner, de har på at forlænge lejemålet med 5 år i hver option.

Såfremt lejer udnytter en af deres optioner har de igen 5 år. Og den sidste option kan de også vælge at udnytte enten sammen med den første så de i alt har 10 år eller efter 5 år i forlængelse heraf. Det ses sjældent, at en lejer udnytter begge optioner samtidig.

 

Ny lejer

Hvis lejer meddeler, at de går ud af lejemålet vil ejer og forvalter have 2 år til at arbejde med at finde en ny lejer, der vil træde ind, når den gamle kontrakt udløber.

Såfremt lejer glemmer at meddele, at de vil udnytte en option, forlænges lejekontrakten blot med to år ad gangen, indtil én af parterne opsiger kontrakten.

 

Vil du se mere information om K/S Herkules Lüdenscheid, hvor du kan få 9 % i afkast om året med 4,5 % i årligt udbytte, så klik her.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram