Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Vil du have 9 % IRR efter skat?

K/S Herkules Lüdenscheid

Resume

Sporthilfe NRW e.V. sælger en del af deres hospital til K/S Lüdenscheid og lejer den tilbage på en 20 års lejekontrakt – årlig leje TEUR 700.

På dette grundlag er der budgetteret med en 4,5% årlig udlodning til investorerne i forhold til den indskudte egenkapital – i alt forventes en forrentning (IRR) på over 9% på investeringen. Renten på lånet bliver lagt fast på 10 år for at reducere risikoen på lånerenten. Strategien er at realisere investeringen om 11 år.

Ved køb af en 10% andel til et indskud på DKK 2,79 mio. er det budgetterede resultat efter salg af ejendommmen på DKK 3,8 mio.

 

Beliggenhed

I hele Nordrhein Westfalen er der i alt ca. 17,9 millioner indbyggere. I Lüdenscheid selv er der i alt ca. 73.000 indbyggere. Lüdenscheid er primært forbundet med resten af Nordrhein Westfalen over motorvej 45 og hovedvej 229.

I nærområdet omkring Sportsklinik Hellersen er der en række andre klinikker inden for forskellige fagområder – bl.a. Märkische Kliniken, Klinikum Lüdenscheid, Stadtklinik Werdohl, Märkische Dialysezentren. Radioonkologische Verzorgungzentren etc. Disse klinikker beskæftiger ca. 3.500. medarbejdere.

Udover de nævnte klinikker er der et godt udbud af de daglige indkøbsmuligheder til både ansatte i diverse klinikker og indbyggere i Lüdenscheid.

 

Ejendommen

Sportsklinik Hellersen er fordelt over flere bygninger. Af disse bygninger køber K/S Herkules Lüdenscheid; det ambulatoriske dagshospital, ca. 42 boliger til sygeplejersker og læger, samt en ejendom med kontor til forsikrings agentur og læger. Til ejendommen hører brugsretten til ca. 310 parkeringspladser, som primært er fordelt bagved den kirurgiske del af hospitalet og dels lige foran indgangen til klinikken.

Parkeringspladserne bruges af besøgende og patienter til både den del som K/S Lüdenscheid køber og selve hospitalet, som bl.a. indeholder operationsdelen af Sportsklinik Hellersen. Alle patientstuer har en altan til stuen. Fra denne altan er der en fantastisk udsigt ud mod horisonten.

 

20 – årig lejekontrakt

4,5% årlig udlodning

> 9% afkast af IRR af den investerede kapital

8.078 DKK pr. kvadratmeter

Ingen personlig hæftelse & ingen resthæftelser

Yderst atrakktiv beliggenhed i Tyskland

Lüdenscheid

Investoroverblik

Ejendomstype

Sportsklinik

Lejeareal

10.772 m2

P-pladser

310 stk.

Årlig udlodning

4,5%

Projektsum

DKK 87 mio.

Egenkapital

DKK 27,9 mio.

Min. indskud

DKK 2,79 mio.

Forrentning (IRR)

>9%

Hvad siger kunderne om Herkules Group?
Direktør i dansk Aktieselskab

Som nu tidligere ejer af en investeringsejendom gennem mange år … Se mere

Formand for et dansk ejendomsselskab

Vores ejendom er blevet administreret af Herkules i 25 år … Se mere