Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Om os

 

Om Herkules Invest

Herkules Invest er etableret med øje for at udføre formuepleje for danskere gennem investering i tyske ejendomme. Selskabet er en del af det tysk baserede Herkules Group. Herkules Group har i over 3 årtier beskæftiget sig med ejendomsinvesteringer. Gennem de 3 årtier har Herkules Group rådgivet investorer omkring deres investeringer for over DKK 15 mia. Heraf ca. DKK 7,5 Mia. i danske og hollandske ejendomme og ca. DKK 7,5 Mia. i tyske ejendomme.

 

Rådgivning

I den fremadrettede rådgivning vil Herkules Invest holde fokus på de tyskrelaterede investeringer. Referencegrundlaget griber tilbage til mere end 260 transaktioner. Vi tilbyder en bred rådgivning omkring tyske ejendomme inden for; udlejning, finansiering, ejendoms- og selskabsadministration samt køb og salg af ejendomme.

 

Ejendomsinvesteringer

Ejendomsinvesteringerne som Herkules Invest tilbyder sine Investorer, er investeringer, som giver en fornuftig løbende udlodning med en høj sikkerhed. Der opspares penge i ejendommen gennem afdrag på ejendomsgælden. Dette garanterer på lang sigt, at man får en løbende forrentning af sin egenkapital, samt opsparer en solid egenkapital over tid.