Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Hvor lang tid skal jeg regne med, at projektet løber over?

Hvor lang tid skal jeg regne med, at projektet løber over?

Langsigtet opsparing

Investering i fast ejendom skal altid ses som en langsigtet opsparing og vi udarbejder derfor 20-årige budgetter. Det er ikke ensbetydende med, at man på forhånd kan sige, at 20 år er den mest gunstige opsparingsperiode.

En grundregel er dog, at investeringen som minimum bør have en tidshorisont på 10 år, idet ejendommen i den periode har stabiliseret sig og vist sin bæredygtighed. I praksis er forløbet ofte, at man efter 12-14 år vil forlænge de eksisterende lejekontrakter og herefter finde en køber.

Har man tålmodighed til at vente på den rigtige køber, betyder det et større afkast og man er i den gunstige situation, at man bare kan vente. Ejendommen giver overskud og i stedet for at sælge ejendommen, vil der hvert år modtages kontante udlodninger fra ejendommen, indtil den rette køber er fundet.

Strategien for for eksempel K/S Herkules Lüdenscheid er at sælge ejendommen i år 11, da en fortjeneste af en ejendomsinvestering i Tyskland er skattefri efter ti års ejertid.

På dette tidspunkt har K/S Herkules Lüdenscheid en 9-årig lejekontrakt at sælge, hvilket i et normalt marked, vil være en attraktiv investering.

 

Hvornår finder tilbagebetalingen af det investerede beløb sted?

I K/S Herkules Lüdenscheid forventes ejendommen at blive solgt i 2031, og derved får investorerne deres opsparede afkast udbetalt. Foruden at de igennem årene har fået udbytte på 4,5 % om året.

Hvis investorerne ønsker det, kan man også vælge at beholde ejendommen i stedet for at sælge den. Med et udbytte på 4,5 % af den oprindeligt indskudte kapital vil det nok være værd at overveje, om ikke ejendommen skal beholdes.

Vil du se mere information om K/S Herkules Lüdenscheid så klik her.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram