Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Property Management

 

Property Management

 

Alt elementært i forbindelse med din ejendomsinvestering sker her. Før du overtager din ejendom, definerer vi sammen, hvilken rapporteringsplan, der ønskes. Derefter indretter vi ejendomsadministrationen, så du og evt. rådgivere kan få den information, som du/i løbende har brug for.

Vi administrer ejendommen og lejerne ift. lejeforhold, indtægter, udgifter og rapportering af moms i Tyskland osv. Endvidere assisterer vi selskabets revisor i forbindelse med årsregnskabet.

Alt kontakt til tyske offentlige myndigheder tager vi ansvar for.

Kompetencer

Investment

Hos os er det “one-stop-shop” – Vi udarbejder en strategi sammen med dig. Vi står til rådighed under hele investeringscyklussen for at realisere de bedste mulige resultater for din ejendomsinvestering

Læs mere

Transaktion

Professionel salg af din ejendom til en matchende køber. Til forbedring laver vi gerne en Pre-sale analyse; gennemgang af ejendommens optimeringsmuligheder, gennemgang af dokumentation og den matchende salgspris

Læs mere

Property management

Vi administrerer din ejendom pålideligt og ved optimale processer, sikrer vi ikke kun bevarelsen af værdien, men bidrager også til en værdioptimering af din ejendom.

Læs mere

Vurdering

Med mere end 30 års erfaring på ejendomsmarkedet er vi din pålidelige og kompetente partner, når det kommer til en velbegrundet, optimal, men også realistisk markedsværdi af din ejendom.

Læs mere

Asset Management

Vi analyserer din ejendoms potentiale for at identificere merværdi og forbedre svage punkter. Vores mål er at skabe merværdi og realisere det bedst mulige resultat for dig.

Læs mere

Ejendomsfinansiering

Vi kender bankernes krav! Uanset om det omhandler et nyt køb eller refinansiering af en eksisterende ejendom, så hjælper vi dig med at opnå en optimal finansiering.

Læs mere