Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Hvilke eksterne rådgivere, er en del af samarbejdet omkring K/S Herkules Lüdenscheid?

Hvilke eksterne rådgivere, er en del af samarbejdet omkring K/S Herkules Lüdenscheid?

Rådgivere i K/S Herkules Lüdenscheid

Herkules Invest ApS har samarbejdet med følgende eksterne rådgivere i forbindelse med K/S Herkules Lüdenscheid. Nedenfor er kort beskrevet, hvilken funktion, som de hver især har haft i denne forbindelse.

 

Dansk advokat: Brinkmann Kronborg Henriksen advokatpartnerselskab

De har udarbejdet selskabets vedtægter for komplementar-  og kommanditselskab samt tilhørende tegningsaftale. Derudover er de med til at sikre, at selskabet bliver korrekt registreret.

Den tyske advokat: MSBH, Bernzen Sonntag Rechtsanwälte Steuerberater

Arbejdet har bestået af ejendomshandlen, lejekontrakt og købskontrakt. De har været det juridisk bindeled i due diligence processen. De vil også fremadrettet være selskabets tyske advokat.

Dansk revisor: Martinsen Rådgivning og Revision

Martinsen afgiver erklæring om den talmæssige sammenhæng er korrekt fremstillet i overensstemmelse med dansk skattelov, at handlen i øvrigt er beskrevet i prospektet, som gengivet af den tyske advokat.

Tysk revisor: Dantax

I forbindelse med købet af ejendommen har Dantax rådgivet selskabet om tyske skatteforhold.

Kapco

Kapco GmbH har gennemgået ejendommen i forbindelse med købet af ejendommen og dermed udført den tekniske rådgivning. De mangler som Kapco har fundet i forbindelse med sin tekniske due Diligence, har sælger forpligtet sig til at udbedre. Når dette er sket, gennemgår Kapco igen, om det er udført korrekt.

 

 

Vil du se mere information om K/S Herkules Lüdenscheid, hvor du kan få 9% i afkast om året med 4,5% i årligt udbytte, så klik her.

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram