Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk

Transaktion

 

Transaktion

 

Vi sørger for, at din ejendom bliver solgt i en professionel Transaktionsproces. Det vil sige, at vi starter med et Pre-sale check af din ejendom og tilhørende dokumentation, for at sikre, at ejendommen og dens dokumentation står skarpt, når vi skal på markedet og hente den bedst mulige pris.

Ser vi i denne proces, at der er optimeringsmuligheder, skitserer vi disse. Hvis du er enig i, at ejendommen skal optimeres før det endelige salg, laver vi en strategi til, hvordan dette skal gøres, og hvad vi mener, at det kan bringe merværdi.

Mangler du dokumenter (byggetilladelse, udskrifter fra off. registre etc.), kan vi hente dem for dig. Dette er ofte forbundet med en del tålmodighed, da langt fra alt er digitaliseret i Tyskland.

Alt data strukturerer vi i et datarum, således at en investor og hans rådgivere let kan overskue datamængden og føler sig godt betjent.

Kompetencer

Investment

Hos os er det “one-stop-shop” – Vi udarbejder en strategi sammen med dig. Vi står til rådighed under hele investeringscyklussen for at realisere de bedste mulige resultater for din ejendomsinvestering

Læs mere

Transaktion

Professionel salg af din ejendom til en matchende køber. Til forbedring laver vi gerne en Pre-sale analyse; gennemgang af ejendommens optimeringsmuligheder, gennemgang af dokumentation og den matchende salgspris

Læs mere

Property management

Vi administrerer din ejendom pålideligt og ved optimale processer, sikrer vi ikke kun bevarelsen af værdien, men bidrager også til en værdioptimering af din ejendom.

Læs mere

Vurdering

Med mere end 30 års erfaring på ejendomsmarkedet er vi din pålidelige og kompetente partner, når det kommer til en velbegrundet, optimal, men også realistisk markedsværdi af din ejendom.

Læs mere

Asset Management

Vi analyserer din ejendoms potentiale for at identificere merværdi og forbedre svage punkter. Vores mål er at skabe merværdi og realisere det bedst mulige resultat for dig.

Læs mere

Ejendomsfinansiering

Vi kender bankernes krav! Uanset om det omhandler et nyt køb eller refinansiering af en eksisterende ejendom, så hjælper vi dig med at opnå en optimal finansiering.

Læs mere