Kontakt: +45 7077 7170 info@herkules-invest.dk
Vi hjælper vores klienter med at bestemme, hvor man finder værdi på ejendomsmarkedet

Vi hjælper vores klienter med at bestemme, hvor man finder værdi på ejendomsmarkedet

Prisen er ikke alt..

“Prisbillig” er kun ét kriterium, når man køber ejendom. Enhver, der tænker langsigtet, skal også tænke på videresalg. Bevarelse af værdi, beskyttelse mod inflation og endda stigning i værdi vil kun være mulig, når boligarealet er meget efterspurgt i mange år frem.

Der er andre faktorer..

Hvis derimod ledighed, fattigdom i alderdom og befolkningsnedgang dominerer, burde et salg næppe være muligt. Regioner med befolkningstilvækst og boligmangel tilbyder de bedste muligheder for et lukrativt salg. Der er allerede mangel på boliger, især i store byer, storbyområder og universitetsbyer. Der mangler i øjeblikket mere end 100.000 lejeboliger i de ti store tyske byer, der har den største boligmangel.

Hvis bygning af lejeboliger ikke fordobles og øges til mindst 130.000 nye lejligheder om året, udvides kløften drastisk og manglen på lejeboliger vil fungere som en prisdriver.

Ejendomsmarkeder er altid lokale og regionale markeder. Der er derfor ikke mangel på boliger overalt i Tyskland. Selv ledige ejendomme er allerede en del af hverdagen for mange husejere nogle steder. Mens boligmanglen i mange tyske økonomiske centre konstant forværres, er fast ejendom ledig i andre regioner.

”Køb jord, fordi Gud ikke skaber mere af det” er derfor ikke sandt, i det mindste ikke for alle ejendomsinvestorer. Vidste du for eksempel, at knap 5 procent af Forbundsrepublikken Tysklands område er udviklet? Der er mere end nok plads til fast ejendom landsdækkende, bare ikke i hovedstadsområderne.

Herkules group analyserer mange områder, før der foretages en investering

På denne baggrund analyserer vi for eksempel kriterierne for efterspørgsel (f.eks. husholdnings- og befolkningsudvikling), udbud (andel af lejligheder i lejlighedsbygninger, indeks over ledige lejligheder/ejendomme), ejendomsmarkedet (leje og prisudvikling, fremtidige prognoser), befolkningsstrømme og befolkningsvækst samt økonomiske rammer (arbejdsløshedsprocent, købekraft) som en del af vores ejendomsrådgivning og ejendomsinvesteringsmandater.

Igennem disse analyser viser vi vores kunder, hvor fast ejendom stadig vil være efterspurgt i fremtiden. Vi har mere end 30 års erfaring på dette område og hvis du vil vide mere så kan du se vores seneste investeringsprojekt her, hvor du får 9 % i afkast om året inkl. en årlig udlodning på 4,5 %.

 

 

“We take care of your property value”

– Herkules Group

Facebook

Instagram